Ruhakölcsönző Blog

100 Kérdés A Párodhoz, Mielőtt Megházasodsz (2. Rész)

2017. május 22. 11:48:50
Összegyūjtöttünk nektek 9 témában 100 olyan kérdést, amit a párodnak feltehetsz, és amire esetleg jó ha tudod a választ. Önismereti célból persze magad is megválaszolhatsz párat, nem fog ártani :-)
Bővebben

100 kérdés a párodhoz, mielőtt megházasodsz (1. Rész)

2017. április 26. 10:52:17
Összegyūjtöttünk nektek 9 témában 100 olyan kérdést, amit a párodnak feltehetsz, és amire esetleg jó ha tudod a választ. Önismereti célból persze magad is megválaszolhatsz párat, nem fog ártani :-)
Bővebben

Virágos hajdíszek a nagy napra

2017. január 31. 10:48:50
A gyönyörű megjelenéshez hozzátartozik a fantasztikus ruha, a kiváló smink, és természetesen a különleges hajdísz is. De milyen lehetőségei vannak egy menyasszonynak? Milyen virágos megoldások közül választhat, hogy a megjelenése minden képzeletet felülmúljon? Íme néhány ötlet a csodás hajdísz kiválasztásához.
Bővebben

A legnemesebb tánc

2016. november 28. 14:25:12
A szalagavatókat ma már hagyományosan a keringővel nyitják meg. Ez az igazán elegáns és rendkívül nemes tánc a bálokban és az esküvőkön is gyakran feltűnik. A kifinomultságát a korai kialakulásának köszönheti, hiszen kezdetben a királyi udvarok népszerű tánca volt. A táncnak két fajtáját különböztetjük meg, a bécsi és az angol keringőt. Ezek története hosszú évszázadokkal ezelőttre nyúlik vissza, amikor a bálokon a lányok még csak a legyezők árnyékában beszélgethettek a partnerükkel. Idővel rendkívüli népszerűségre tettek szert, ezért ma már ezek a legrégebbi hagyománnyal rendelkező társastáncok.
Bővebben

A tökéletes menyasszonyi ruha 2. rész

2016. október 19. 13:43:49
Ahhoz, hogy a tündérmesék valósággá válhassanak, és igazi hercegnő lehess, meg kell találnod a legtökéletesebb esküvő ruhát. Ebben lehet segítségedre, ha az alkatodhoz illő fazont választod. Előző írásunkban bemutattuk az A vonalú és a báli ruhák előnyeit. Ma a sort tovább folytatva eláruljuk a sellő és trombita fazonú, az egyenes szabású, valamint az empire ruhák titkát.
Bővebben

Így öltözik fel a menyasszony

2016. szeptember 12. 14:36:34
Olyan gyönyörű, különleges, elegáns és romantikus ruhát, mint ami a nagy napon lesz rajtad, valószínűleg még sosem viseltél. Azonban arra fel kell készülnöd, hogy egy esküvői ruhát sokkal nehezebb lesz magadra öltened, mint egy egyszerű estélyit. Szerencsére a koszorúslányaid ott lesznek, hogy segítsenek, de az alábbiakból is meríthetsz ötleteket, hogy megkönnyíthesd magad számára az öltözködést.
Bővebben

Kétszer két tanács a tökéletes helyszín megtalálásához

2016. május 25. 10:22:28
Jöjjön a második kettő, a második körben!
Bővebben

Kétszer két tanács a tökéletes esküvői helyszín megtalálásához

2016. május 04. 10:24:28
Jöjjön az első kettő, első körben! Nos, ha nyári esküvőt szeretnél, akkor talán még időben vagy, helyesebben épp az utolsó pillanatban ahhoz, hogy megcsíphess egy igazán jó helyszínt. Ebben kívánunk segíteni most, hogy szédült rohangálás helyett kicsit megnyugodj és kihasználd a XXI. század nyújtotta lehetőségeket, jelesül az internet nyújtotta segítséget. Így könnyebb lesz választanod a még fennmaradó helyek között és nem kell feleslegesen mindenhová ellátogatnod, kiválaszthatod online azt a néhányat, mely számodra valóban szimpatikus és láthatóan még szabad!
Bővebben

A menyasszonyi autó I. rész

2016. március 22. 09:26:27
Egy olyan témát boncolgatunk most, ami sokak számára igen kényes kérdés, és ami az egyik olyan tényező az esküvő során, mely valakinek egyáltalán nem fontos, ám van, akinek elsőrangú prioritást élvez. Ez pedig nem más, mint az esküvői autó.
Bővebben

Uszály – Mikor, hogyan viselhető?

2016. február 11. 13:33:25
Az múltkori részben már bemutattuk az uszályok különböző típusait. Most ahhoz adunk tippeket, hogy milyen típusú ruhákhoz és esküvőhöz illik az uszály, illetve hogyan viselhető a legkönnyebben.
Bővebben

Igen! – Ámde hol? II. rész

2016. február 04. 11:54:15
Tengerparti esküvőt legtöbbször csak az amerikai mozifilmekben látunk, innen Magyarországról sokszor valami elérhetetlennek és mesebelinek tűnik. Szerencse, hogy ez egyáltalán nem így van, és bárkinek lehet tengerparti esküvője, csupán a szervezés buktatóit kell szem előtt tartani.
Bővebben

A tökéletes menyasszonyi ruha 1. rész

2016. január 15. 17:44:44
Az esküvő mindenki életében kiemelkedő esemény, ez az a nap, amit minden nő már kislány kora óta tervez. Elképzeli, hogy milyen mesés lesz igazi hercegnőként az oltárhoz lépni, és örök hűséget fogadni. Ahhoz, hogy ezek az álmok valóra váljanak, a tökéletes ruhára van szükség. Ez pedig akárki számára elérhető, hiszen a különböző fazonok között mindenki megtalálhatja a számára legelőnyösebbet.
Bővebben

Igen! – Ámde hol? I. rész

2016. január 07. 17:31:12
Napsütötte tengerpart, festői vidéki táj, impozáns templom, belvárosi luxushotel, vidéki borászat, Balaton-part. Hogy mi bennük a közös? Az, hogy mindegyik tökéletes esküvői helyszín lehet, ha megfelelően előkészítjük a terepet. Az esküvői helyszín kiválasztása az egyik legfontosabb dolog az esküvő szervezése során, hiszen ez a fő motívum a nagy napon. Meghatározza az egész esemény hangulatát, a ruha fazonját, sokszor még az esküvő dátumát is, hiszen a népszerű helyeket már egy évvel előre le kell foglalni. Most különböző típusú helyszíneket mutatunk be, reméljük, mindenki kap egy kis ihletet!
Bővebben

Miből készüljön az esküvői ruha? A muszlin

2016. január 04. 11:25:38
A menyasszonyi ruhák megannyi különleges szövetből készülhetnek, amelyeknek mind más és más az előnye és a szépsége. Ezek között találhatjuk a muszlin anyagot is, amelynek története igen régre nyúlik vissza. De mit érdemes róla tudni? Hallottál már róla, de egyelőre nem ismered igazán? Most bemutatjuk ezt a rendkívül jó választást.
Bővebben

Hogyan legyünk igazi hercegnők a szalagavatón?

2015. október 24. 15:20:39
A szalagavatók szezonja már a küszöbön toporog, a legtöbb lány pedig egyre izgatottabban várja! Ilyenkor mindenki a lehető legjobban akar kinézni, hiszen a szalagavató remek alkalom arra, hogy a lányok igazi hercegnőnek öltözhessenek. Mi most megmutatjuk, hogy lehet valakiből szalagavatós hercegnő, hogy garantáltan ő legyen a legszebb és legelegánsabb a nagy estén!
Bővebben

Virágok az esküvőn – Az esküvői csokron túl

2015. október 14. 14:57:51
Az esküvő kapcsán a virágokról a legtöbb embernek egyből az esküvői csokor és a díszítés jut eszébe. 2015-ben azonban felütötte a fejét egy új trend, egyre népszerűbb a menyasszonyok körében, hogy fejdíszeiket virágokból csináltatják. Most ezt a trendet és a különböző lehetőségeket mutatjuk be.
Bővebben

Jóból is megárt a sok? – Ékszerek a szalagavatóra

2015. szeptember 30. 13:31:07
A szalagavató az az alkalom, amikor nem lehet sok a csillogásból. Vagy mégis? Ahhoz, hogy az egész megjelenés ízléses, mégis feltűnő legyen, egy-két szabályt észben kell tartani az ékszerválasztásnál. Mi most ebben segítünk!
Bővebben

Érdekességek a flamenco táncról

2015. szeptember 23. 19:38:41
A szalagavatós készülődés során a keringő begyakorlása mellett az osztálytánc próbáin is a legjobbat kell nyújtanod, hogy úgy sikerüljön a bemutató, ahogyan terveztétek. Ha a flamencót választottátok osztálytáncnak, nagyon csinos és dekoratív ruhákban léphettek színpadra. Szalonunkban megtaláljátok az ideális flamencoruhát; az alábbiakban pedig számos érdekességet olvashatsz erről a tüzes táncról.
Bővebben

Merj kitűnni! – Szalagavatós smink másképp!

2015. szeptember 16. 11:08:50
Amikor a szalagavatós sminkről van szó, sokan nem mernek kísérletezni, és megragadnak a klasszikus füstös szem és vörös rúzs kombinációnál, ahogyan arról már egy előző bejegyzésben is írtunk. Most adunk pár ötletet azoknak, akik szeretnének kitűnni a tömegből, és nem félnek a csillogástól!
Bővebben

Uszály – Az alapok

2015. szeptember 05. 14:13:34
Az esküvői ruhákkal kapcsolatban felmerülő kérdések közül az egyik legérdekesebb az uszály hosszának kérdése. A médiában legtöbbször hatalmas, elképesztően hosszú uszályokkal találkozunk, melyek remekül mutatnak a képernyőn és az óriásplakátokon, egy valódi esküvőn azonban már nem biztos. Szerencsére azonban nem a 3 méter hosszú uszály az egyetlen megoldás, hiszen rengeteg féle hossz és stílus között válogathatnak a menyasszonyok.
Bővebben

A nagy fátyol-kérdés – Mit lehet és mit nem?

2015. augusztus 27. 14:06:39
A legtöbb menyasszony bizony elbizonytalanodik akkor, amikor a fátyol kiválasztására kerül a sor. Most bemutatunk egy-két ötletet, melyek megkönnyíthetik a választást, illetve pár tanácsot is adunk a legjobb fátyol megtalálásához.
Bővebben

Valami kék – Hogyan viseljük az esküvőn?

2015. augusztus 10. 13:40:35
Minden menyasszony ismeri a babonát, miszerint az esküvő napján viselnie kell valami régit, valami újat, valami kölcsönkapott dolgot és valami kéket. Mindegyiknek megvan a maga jelentése, a régi a menyasszony addigi életét szimbolizálja, az új az eljövendő sikeres életet, a kölcsönkapott a barátokat, a kék pedig a tisztaságot. Most ahhoz adunk tippeket, hogyan lehet beépíteni az esküvői ruhába vagy kiegészítőkbe a valami kéket.
Bővebben

Milyen felsőrész és nyakkivágás a legelőnyösebb a számomra?

2015. augusztus 03. 11:38:03
Menyasszonyként nemcsak az esküvői ruhád szabására, színére, anyagára és méretére kell odafigyelned a ruhakölcsönzéskor, de arra is, hogy milyen a ruhaköltemény nyakkivágása, ugyanis más-más alkathoz más-más nyakmegoldás illik a legjobban. Ha sikerül kiválasztanod az ideális nyakkivágással rendelkező darabot az esküvőiruha-kölcsönzéskor, az elfedi majd a tested kevésbé ideális részeit (vagy legalábbis elvonja róluk a figyelmet), az előnyöseket pedig kiemeli.
Bővebben

Egyenes vonalú esküvői ruhák a modern stílust kedvelő menyasszonyoknak

2015. július 22. 15:43:01
Ha a hétköznapokban is a modern stílust részesíted előnyben a hagyományossal vagy romantikussal szemben, valószínűleg menyasszonyként sem egy hatalmas, habcsókszerű ruhát képzelsz el magadnak. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ne lehetne hercegnői külsőd a nagy napon. Ha az esküvőiruha-kölcsönzést a mi szalonunkban intézed, a rengeteg féle stílusú és szabású ruha között biztosan megtalálod azt, amelyik tetszik, illik az alakodhoz és modern felfogásodhoz.
Bővebben

Milyen esküvői frizura illik az arcformámhoz?

2015. július 13. 18:11:40
Az arcformád nemcsak a hétköznapi, hanem az alkalmi és azon belül az esküvői frizura kiválasztásánál is támpontot ad; érdemes ezt is figyelembe venned a választásnál, hiszen ellenkező esetben a magazinbeli modellen csodásan álló hajköltemény rajtad furán mutathat.
Bővebben

Milyen esküvői ruhát válasszon egy magas menyasszony?

2015. július 06. 18:19:48
Ha magasabb vagy az átlagnál, a hétköznapokban problémát jelenthet egy megfelelő hosszúságú nadrág és egy nem csupán a csuklódig érő ujjú kabát beszerzése. Azonban ez természetesen nem jelenti azt, hogy a nagy napra ne találhatnál számodra megfelelő ruhát.
Bővebben

Kinek áll jól a sellő fazonú menyasszonyi ruha?

2015. június 29. 15:18:09
A sellő szabás az egyik legnépszerűbb fazon a menyasszonyok körében. A ruhák felsőrésze, illetve szoknyája a térd magasságáig a test vonalát követi, onnan pedig bővül: akárcsak egy hableány uszonya. A sellő fazonú ruhák hasonlítanak a trombita szabásúakhoz; a különbség mindössze annyi, hogy az utóbbiak nem a térd vonalától, hanem a combközéptől bővülnek.
Bővebben

Mit viseljenek a koszorús lányok?

2015. június 22. 10:26:55
Minden esküvő kapcsán felmerül a kérdés, hogy mit viseljenek a koszorús lányok. Minden lánynak más fazon és más szín áll jól, ahhoz azonban, hogy egységes maradjon a kép, nem viselhet mindegyikük más-más ruhát. Most ahhoz adunk pár tippet, hogyan lehet összehangolni a koszorúslányok ruháját anélkül, hogy bármelyikük is kényelmetlenül érezné magát a nagy napon.
Bővebben

Hogyan készítsd fel a tested 1 év alatt a nagy napra?

2015. június 17. 10:18:26
Menyasszonyként rengeteg teendőd lesz a ruhakölcsönzésen kívül is, például el kell kezdened foglalkozni a testeddel, hogy a nagy napon a lehető legjobb formádat hozhasd. Érdemes az alábbi „órarend” alapján haladnod.
Bővebben

5 tipp az esküvői cipő kiválasztásához

2015. június 11. 15:07:58
Az esküvőiruha-kölcsönzés után a menyasszonyoknak van még egy nagyon fontos feladatuk: találniuk kell egy olyan cipőt, amely illik a ruhához, a saját stílusukhoz, és elég kényelmes ahhoz, hogy egy fél napot abban töltsenek. Ha nem tudod, milyen cipőd legyen, fehér vagy csontszínű, magas vagy laposabb sarkú, szatén vagy bőr, az alábbiakban segítséget kaphatsz a választáshoz.
Bővebben

Mit viseljen az esküvőn a menyasszony édesanyja?

2015. június 03. 21:22:17
Bár egy esküvőn természetesen mindig a menyasszony a legszebb, érthető, hogy az ara édesanyja is igyekszik kitenni magáért, hiszen szeretne méltó módon megjelenni a lánya nagy napján. Olyasmire van szüksége, ami elegáns és különleges, azonban nem tereli el a figyelmet a menyasszonyról, illetve megfelel az esküvői öltözékek íratlan szabályainak. Örömanyaként érdemes figyelembe venned az alábbiakat a ruhád kiválasztásakor.
Bővebben

Milyen esküvői ruhát válasszon egy kis keblű menyasszony?

2015. május 26. 10:58:56
Ha nem áldott meg a természet dús keblekkel, a hétköznapokban biztosan okozott már gondot az öltözködés, mert nehezen találtál olyan felsőket és ruhákat, amelyek segítenek „csalni” egy kicsit melltájékon, nem pedig épp hogy felhívják a figyelmet a hiányosságokra. A kis mell azonban nem lehet akadálya annak, hogy gyönyörű menyasszony legyél. Számtalan olyan fazonú ruhakölteményt találsz kölcsönzőnkben, amelyek kifejezetten kisebb keblű menyasszonyoknak állnak jól.
Bővebben

A tökéletes esküvői ruha alacsony menyasszonyoknak

2015. május 18. 12:49:05
Alacsony termeteddel is gyönyörű menyasszony lehetsz a nagy napon; mindössze az esküvőiruha-kölcsönzéskor oda kell figyelned arra, hogy egy az alkatodnak megfelelő ruhakölteményt válassz.
Bővebben

Mire figyeljenek a körte alakú hölgyek menyasszonyiruha-kölcsönzéskor?

2015. május 07. 15:50:41
Minden menyasszony szeretne tökéletes és gyönyörű lenni a nagy napon, legyen bármilyen az alakja: homokóra, fiús, alma, körte vagy épp szögletes. A körte alkat a hölgyek jelentős hányadára jellemző: a megnevezés kisebb mellet és szélesebb csípőt, vastagabb combot jelent. A lényeg, hogy olyan ruhát válasszon a menyasszony, amivel keskenyebb, kisebb felsőtestét a szélesebb alsóhoz „igazítja”. Azaz, a szűk felső és a habcsókszerű, hatalmas alsó kettőse nem éppen ideális.
Bővebben

Milyen esküvői ruhát válasszon egy telt keblű menyasszony?

2015. május 02. 22:26:42
Ha dús keblekkel rendelkezel, és épp menyasszonyiruha-kölcsönzésre készülsz, választhatsz, hogy bátran megmutatod, amid van, vagy inkább egy kicsit szolidabb megoldást keresel. Bármelyik lehetőség mellett döntesz is, érdemes megfogadnod az alábbi tanácsokat.
Bővebben

Milyen stílusú esküvői ruhát válasszak?

2015. április 24. 10:45:07
Az ideális menyasszonyi ruha az alakod mellett a stílusodhoz is illik. Hiszen lehet bármilyen gyönyörű egy abroncsos, hatalmas szoknyarésszel rendelkező ruha, amelyben leginkább egy habcsókhoz hasonlítasz, ha te nem a romantikus, hanem inkább a modern stílust kedveled. Az alábbiak segítenek a választásban.
Bővebben

Kit kérj fel koszorúslánynak?

2015. április 20. 14:09:33
Az egyik első és legfontosabb feladatod menyasszonyként annak eldöntése, kit kérj fel koszorúslánynak. Érdemes minél hamarabb kiválasztanod a szerencsés jelölteket, hiszen egyrészt számtalan további feladatod lesz még; másrészt jó, ha hagysz nekik időt a megfelelő koszorúslányruha kiválasztására; harmadrészt pedig, így már akár holnaptól tudnak neked segíteni az esküvő előkészületeiben.
Bővebben

Milyen anyagból készüljön az esküvői ruha?

2015. április 14. 20:27:17
Szatén, bársony, muszlin, organza… Számtalan anyagból készült esküvői ruhákat kínálnak a kölcsönzők. Ha nem tudod, melyiket válaszd, az alábbiakban kaphatsz egy kis segítséget.
Bővebben

Mik a feladataid koszorúslányként?

2015. április 07. 14:33:20
Egy barátnőd vagy rokonod esküvőjén koszorúslánynak lenni nagyon megtisztelő, de egyben nehéz feladat is. Számtalan tennivalód lesz, hogy megkönnyítsd a menyasszony dolgát. Az alábbiakban segítünk, hogy ne felejts el semmit.
Bővebben

Egy tradicionális fazon: az empire szabású menyasszonyi ruha

2015. április 01. 19:04:52
Szezonról szezonra jelennek meg izgalmas új megoldások a divat világában – ez alól a menyasszonyi ruhák piaca sem kivétel. De természetesen vannak olyan fazonok is, amelyek már évszázadok óta hódítanak – mint például a már Napóleon korában is népszerű empire szabás. Ha szereted a klasszikus megoldásokat, így menyasszonyi ruhának is valami hasonlót keresel, illetve nem szeretnéd felhívni a figyelmet a derék- és csípőtájékra, ez a te fazonod.
Bővebben

Milyen esküvői ruha ideális egy fiús alkatú menyasszonynak?

2015. március 27. 10:07:00
Ha vékony, H-alakú, fiús, atlétikus alkattal rendelkezel, az esküvődön akkor is lehetsz igazi hercegnő, mindössze egy az alakodnak megfelelő szabású menyasszonyi ruhát kell választanod.
Bővebben

A legnépszerűbb esküvőiruha-fazonok

2015. március 17. 11:30:19
Az ara egyik legfontosabb feladata a nagy napra készülődve az esküvőiruha-kölcsönzés. Azonban nemcsak azt kell figyelembe vennie a választásnál, hogy milyen színű és szabású ruha tetszik neki; hanem azt is, hogy a kinézett darab illik-e testalkatához, méreteihez, haja, szeme és bőre tónusához, illetve saját stílusához. Az alábbiakban abban próbálunk meg segíteni neked, hogy könnyebben megtaláld a hozzád legjobban illőt a legnépszerűbb menyasszonyiruha-fazonok között.
Bővebben

12 érdekesség az esküvők világából

2015. március 10. 13:17:49
Az esküvődre készülve számtalan feladatod van, a menyasszonyiruha-kölcsönzéstől kezdve a helyszín és a menü kiválasztásáig; nem csoda, ha néha egy kicsit elfáradsz közben. Ilyenkor nem árt egy kis kikapcsolódás; például az alábbi érdekes vagy épp vicces tények formájában – természetesen az esküvők világából.
Bővebben

Milyen színű legyen a menyasszonyi ruha?

2015. március 03. 12:13:40
A menyasszonyi ruha színe hagyományosan a fehér, ám ennek is számtalan árnyalata létezik, az elefántcsonttól és a krémszíntől kezdve a tojáshéjon és az ekrün keresztül a vajszínűig és a halvány bézsig. Illetve, sok menyasszony szegül szembe a hagyományokkal, és választ egy formabontó színű ruhacsodát az esküvőiruha-kölcsönzéskor.
Bővebben

Hogyan mozogj az esküvői ruhában?

2015. február 25. 13:14:02
Amennyivel szebb egy esküvői ruha a hétköznapi viseletnél, annyival nehezebb felvenni, illetve mozogni benne. Ez a kis áldozat természetesen mindent megér, hiszen egy ilyen ruhában igazi királynőnek érezheted magad a nagy napon. Pár trükk segítségével pedig a mozgás sem lesz olyan körülményes.
Bővebben

Az ideális esküvői ruha teltebb menyasszonyoknak

2015. február 18. 16:14:46
Az, hogy a legtöbb esküvői ruhát karcsú menyasszonyokra tervezik, még nem jelenti azt, hogy a teltebb aráknak meg kellene elégedniük bármivel, ami elérhető a méretükben. Mindössze egy kicsit körültekintőbbnek kell lenniük a ruha kiválasztásánál, hogy találjanak egy olyan darabot, amely az alkatukhoz és a stílusukhoz is illik; így az esküvőiruha-kölcsönzés több időt vehet igénybe. Az alábbiak segíthetik a döntést.
Bővebben

Így öltözik fel a menyasszony

2015. február 09. 15:17:39
Olyan gyönyörű, különleges, elegáns és romantikus ruhát, mint ami a nagy napon lesz rajtad, valószínűleg még sosem viseltél. Azonban arra fel kell készülnöd, hogy egy esküvői ruhát sokkal nehezebb lesz magadra öltened, mint egy egyszerű estélyit. Szerencsére a koszorúslányaid ott lesznek, hogy segítsenek, de az alábbiakból is meríthetsz ötleteket, hogy megkönnyíthesd magad számára az öltözködést.
Bővebben

Viselj-e fátylat a menyasszonyi ruhához?

2015. február 03. 14:40:18
Sok menyasszony nem tudja eldönteni, viseljen-e fátylat esküvői ruhájához; és ha igen, milyet. Ma már ez a legtöbb esetben egyáltalán nem kötelező, illetve nagyon sok féle fátyolból válogathat az ara.
Bővebben

Milyen frizura illik a különböző kivágású esküvői ruhákhoz?

2015. január 27. 15:24:28
Ahhoz, hogy minden tökéletes lehessen a nagy napon, az esküvőiruha-kölcsönzés mellett a frizurád kiválasztására is nagy hangsúlyt kell fektetned. Nem kezelheted a kettőt külön, hiszen a hajviseletednek nemcsak hozzád és az alkalomhoz, hanem magához a ruhához is illenie kell. Így érdemes először kikölcsönöznöd a menyasszonyi ruhádat, majd ezután elkezdened nézegetni az ahhoz passzoló frizurákat. Az alábbiakban ahhoz kaphatsz segítséget, milyen nyakkivágáshoz milyen hajviselet illik.
Bővebben

Kiegészítők az esküvői ruhához

2015. január 19. 18:50:59
Az esküvői ruhád szépségét úgy emelheted ki a legjobban, ha hozzáillő kiegészítőkkel, például egy tiarával, nyaklánccal vagy karkötővel teszed teljessé az összhatást. Így az esküvő szervezésekor a kiegészítők beszerzésének feladatát is be kell ütemezned. Ezért érdemes minél hamarabb ellátogatnod a szalonunkba, hogy a menyasszonyiruha-kölcsönzés után a ruhához illő kiegészítők kiválasztására is maradjon időd. Az alábbiakban abban segítünk, mire mondj igent és mire nemet az esküvői kiegészítőkkel kapcsolatban.
Bővebben

8 tipp, hogyan válaszd ki a koszorúslányaid ruháját

2015. január 12. 18:09:11
A koszorúslányruha-kölcsönzésnél a saját ízlésed mellett a feladatra felkért barátnőid kívánságait is illik szem előtt tartanod. Az alábbi 8 tipp segít a ruha kiválasztásában, illetve az irányelvek meghatározásában.
Bővebben

Milyen esküvői ruha illik az alakomhoz?

2015. január 08. 20:41:57
Menyasszonyiruha-kölcsönzéskor nemcsak arra kell figyelned, hogy a kiválasztott ruhaköltemény passzoljon a stílusodhoz: az alakodhoz is illenie kell. Az alábbiakban segítünk neked a megfelelő szabású esküvői ruha kiválasztásában.
Bővebben

Hogyan válassz frizurát a szalagavatóra az arcformád alapján?

2015. január 05. 22:48:33
Egy elegáns és az előnyös vonásaidat kihangsúlyozó frizurával tovább emelheted a keringőruhád szépségét. Az ideális kompozíció kiválasztásához nem árt figyelembe venned az arcod formáját. A lényeg, hogy az ne kihangsúlyozza az arcod kerekségét vagy épp szögletességét, hanem ellensúlyozza azt.
Bővebben

7 tanács, hogyan viseld elegánsan a magassarkút a szalagavatón

2015. január 02. 21:04:09
A szalagavatós ruhádhoz viselt elegáns magassarkúval lesz teljes az összhatás. Azonban, ha a hétköznapokban inkább sportcipőt vagy balerinát hordasz, nehézséget okozhat, hogy természetesen, könnyedén járj a több centis sarkakon. A keringőruhához viselt cipőről nem is beszélve, hiszen abban még táncolnod is kell. Akár új alkalmi lábbelit vásárolsz erre az alkalomra, akár a tőlünk bérelt keringőruha mellé kölcsönbe kapott cipőt szeretnéd betörni, érdemes megfogadnod az alábbi tanácsokat.
Bővebben

Legyen makulátlanul szép az arcod a szalagavatón!

2014. december 24. 00:20:24
A szalagavatón készült képeket és videókat biztosan még évekig szívesen nézegeted majd, hiszen ragyogóan fogsz mutatni a gyönyörű keringőruhában, elegáns frizuráddal és sminkeddel. Azonban a feltűnő bőrhibákat és a makacs pattanásokat még a legprofibb smink sem tudja teljesen elfedni, így már a nagy nap előtt is figyelj oda arcbőröd megfelelő ápolására.
Bővebben

5 tipp, hogyan lehet szép a körmöd a szalagavatóra

2014. november 17. 19:11:02
Akármilyen szép is a keringőruhád, elegáns a cipőd és csinos a frizurád, a besárgult vagy töredezett körmeid rontják az összhatást. Ráadásul, ha túl gyenge a körmöd, és épp a nagy napon törik le, meg is sértheti a ruhát. Így a keringőruha-kölcsönzéssel kapcsolatos teendők mellett már a szalagavató előtt figyelj oda a helyes körömápolásra is.
Bővebben

Adminisztráció a Boglárka Szalonban

2014. november 03. 18:38:45
Kedves Lányok, Ti mindannyian, akik megtiszteltek bennünket a bizalmatokkal (amit ezúton is nagyon szépen köszönünk), kitöltetek nálunk egy bérleti szerződést rögtön azután, ahogy megtaláltátok álmaitok ruháját. Ebben a szerződésben felírjuk az adataitokat, és azt is, mikorra, melyik ruhát foglaltátok le. Ez a gyakorlatban azt jelenti Számodra, hogy azon a héten senki másé nem lehet a kiválasztott modell, csakis a Tied.
Bővebben

4 tipp, hogyan válassz cipőt a keringőruhához

2014. október 22. 00:40:42
Egy nőnek sosem lehet elég cipője – ez főként akkor igaz, ha egy igazán különleges alkalomra készül. Hiszen hiába sorakozik rengeteg pár a szekrényében, olyat valószínűleg nem talál majd köztük, amelyik illene a legújabb ruhájához és az elegáns eseményhez. Fiatal lányként biztosan neked is nagyon sok cipőd van, de mivel menyasszonyi ruha feltehetőleg még nem volt rajtad, elegáns fehér darabokból nincs nagy választék a te gardróbodban sem.
Bővebben

A pánt nélküli keringőruha előnyei és hátrányai

2014. október 13. 23:03:50
A keringőruha-kölcsönzéskor a ruha stílusa és díszítése mellett azt is el kell döntened, milyen szabású darabot szeretnél: ujjatlant, vékony vagy vastag pántosat, pánt nélkülit… Az utóbbi változatot egyre több lány választja, hiszen nagyon csinos és szexi. Azonban az előnyei mellett hátrányai is vannak, amelyeket érdemes figyelembe venned a választásnál.
Bővebben

Milyen kiegészítő, frizura és smink illik a keringőruhához?

2014. október 05. 17:58:27
Biztosan tudod, hogy egy oda nem illő cipő, kiegészítő, frizura vagy smink még a leggyönyörűbb ruha szépségét is leronthatja. Ezért ezekre a részletekre is érdemes odafigyelned. Ha nálunk intézed a keringőruha-bérlést, segítünk ebben, hiszen a ruha mellé ingyen kapsz kölcsön cipőt, kesztyűt, tiarát és nyakláncot; így neked már csak egy jó fodrászt és sminkest kell keresned.
Bővebben

Milyen kiegészítőkkel dobhatod fel a szalagavató-ruhádat?

2014. szeptember 25. 16:14:55
A fiúk sosem értik, miért kell a nőknek annyi cipő, táska, ékszer meg a többi – szerintük a ruha mellé épp elég a cipő, és abból sem kell több pár. Pedig a kiegészítők alaposan fel tudják dobni még a legegyszerűbb öltözéket is.
Bővebben

Hogyan kaphatsz ingyen táncruhát a szalagavatódra?

2014. szeptember 22. 15:37:50
Biztosan izgulsz már a közelgő szalagavató miatt, és talán már el is kezdted keresgélni a legszebb keringőruhát. A tökéletes ruha egyszerre csinos, elegáns és kényelmes, illetve szintén fontos ismertetőjele, hogy a lányok meglátva, mi van rajtad, irigykedni kezdenek, a fiúk pedig azt mondják, „wow”.
Bővebben

Ha októberben lesz a szalagavatód, 30 százalékkal olcsóbban kapsz ruhát!

2014. szeptember 18. 23:39:01
Két hét múlva október, így ha ebben a hónapban lesz a szalagavatód, már nem sok időd van arra, hogy megtaláld a tökéletes ruhát. Nem érdemes halogatnod a dolgot, hiszen minél később kezded el a válogatást, annál kisebb az esély, hogy olyan keringőruhát találj, amely valóban tetszik, jól áll, illik a stílusodhoz, és a mérete is megfelel. A kiegészítőkről nem is beszélve: hiába bukkansz rá a tökéletes ruhára, ha nincs hozzá illő cipőd, kesztyűd vagy nyakláncod.
Bővebben

Mikor válasszam ki a menyasszonyi ruhám?

2014. július 21. 17:56:54
Kedves Lányok, biztos sokatok fejében megfordul ez a kérdés. A menyasszonyi ruha kiválasztása az egyik legfontosabb esemény a házasulandók életében, hiszen egész este szem előtt lesz a gyönyörű ünnepi öltözet, és egész életedben emlékezni fogsz rá. Mai írásunk abban igyekszik segítségetekre lenni, hogy milyen szempontokra érdemes odafigyelnetek a választás előtt.
Bővebben

Hogyan készüljek fel az esküvő túlélésére? :-)

2014. július 08. 18:05:01
Bizonyára sokatokban merült fel a kérdés, pláne, ha nem épp az aktív bulizós korszakotokból cseppentek be az anyakönyvvezető elé, hogy az esküvővel járó felhajtást és az aznapi stresszes eseményeket hogyan fogjátok bírni energiával. Cikkünk ehhez igyekezett pár gondolatot összegyűjteni.
Bővebben

10 édes kis esküvői vicc

2014. június 25. 16:13:58
Nektek melyik tetszett a legjobban? ☺
Bővebben

10 dolog, amit bárcsak tudtam volna, amikor az esküvőmet terveztem! (II. rész)

2014. május 27. 16:04:21
Folytatás! Az életet megváltoztató leánykérés, és a könnyfakasztó „Igen, akarom” között ott van az kivételesen stresszes időszak, amit esküvő szervezésnek hívunk. Még kkor is, amennyiben a nagy napig még egy vagy akár több éved is van, már most számtalan dolog foglalkoztathat. Van viszont itt valaki, aki ezt már megélte, hogy elmondja Neked a tudnivalókat arról a 10 dologról, amit bárcsak tudott volna, amikor az esküvőjét tervezte.
Bővebben

10 dolog, amit bárcsak tudtam volna, amikor az esküvőmet terveztem! (I. Rész)

2014. május 09. 18:54:32
Az életet megváltoztató leánykérés és a könnyfakasztó „Igen, akarom” között ott van az kivételesen stresszes időszak, amit esküvőszervezésnek hívunk. Még akkor is, ha a nagy napig akár több éved is van hátra, már most számtalan dolog foglalkoztathat. Van viszont itt valaki, aki ezt már megélte, és most elmondja Neked a tudnivalókat arról a 10 dologról, amit bárcsak tudott volna akkor, amikor az esküvőjét tervezte.
Bővebben

Koszorúslányruhák

2014. április 29. 02:34:38
Az esküvőkhöz szinte már ugyanolyan mértékben tartozik a koszorúslányok jelenléte, ahogyan a menyasszonyé is. Van, akinek egy lánya van, van, akinek tíznél is több. Bárhogy is alakul: mind látványban, mind hangulatban sokan emelnek az esküvői ceremónián. Mai írásunk a koszorúsruhák világával foglalkozik.
Bővebben

A menyasszonyi csokor

2014. április 03. 18:21:38
A menyasszonyt a nagy napon elsősorban természetesen a menyasszonyi ruha teszi különlegessé, no de látott már valaki esküvőt menyasszonyi csokor nélkül? Mai írásunk kicsit a virágok világában igyekszik Benneteket elkalauzolni.
Bővebben

Esküvői vendégsereg és az ültetés

2014. március 16. 16:48:24
A hagyományainkban az él, hogy az esküvő kisebb népünnepély, hiszen a falvakban, amikor olykor-olykor lakodalom volt, oda szinte mindenki hivatalos volt. Nem voltak ritkák így a több száz fős lagzik sem. Manapság is gyakori, főleg vidéken, hogy a házasulandók 2-300 fős sátras lagzikat csapnak, mivel ennyi ember máshol nem nagyon férne el. A városokban inkább a kisebb létszámú, 30-60 fős éttermi esküvők divatosak. Nézzük, hogyan érdemes gondolkodni, mikor elkezditek a meghívottakat összeírni.
Bővebben

Mit kell tudni a menyasszonyi ruha átalakításról?

2014. március 01. 21:17:38
Akár szalagavatóra, akár esküvőre szeretnél menyasszonyi ruhát választani, bizonyára nem ismeretlen fogalom Számodra a „bealakítás” vagy „méretre alakítás”. Erre azért van szükség, mert a legtöbb hozzánk betérő lány nem konfekció méret, azaz kevesen vagyunk olyan szerencsések, hogy a próbababák paramétereivel rendelkezzünk. Egyikőnknek szélesebb a mellbősége, másikunk alacsonyabb az átlagnál, és persze ez így tökéletes, hisz egyedinek lettünk teremtve. No és itt jön be a képbe az alakítás.
Bővebben

Minden, amit az abroncsokról és alsószoknyákról tudni akartál, de eddig nem merted megkérdezni…

2014. február 24. 02:03:51
Tudjátok, Csajok, amikor kislánykorunkban királylányok akartunk lenni, vagy amiért lenyűgöz bennünket ma is a kosztümös filmek világa, annak van egy láthatatlan oka, egy kellék, amin keresztül rabul ejti a szemet és a szívet az öltözet, ez pedig az alsószoknya. Ugyanis ez az a darab, amitől a legszebb ruci is hálóingként esne össze a legcsinosabb lányon is.
Bővebben

Hogyan érkezzem a menyasszonyi ruha próbára?

2014. február 09. 18:12:48
Egy korábbi írásunkban már esett szó arról, hogy kikkel érdemes eljönnöd egy esküvői ruha szalonba, a mai cikkünk ezt a témát igyekszik kicsit bővíteni, és kitérünk más, praktikus kérdésre is.
Bővebben

Nászajándék: kapjuk vagy kérjük?

2014. február 06. 16:52:47
Amikor egy pár egybekel, hagyomány, hogy a rokonok, barátok, meghívottak ajándékkal lepik meg a közös élet előtt az ifjú párt. Régebben az volt az elterjedtebb, hogy mindenki maga találta ki, mivel lepje meg a házasulandókat, manapság azonban némileg átrendeződött ez a szokás. A kérdés az, hogy akarunk-e hirtelen 6 kenyérpirítót és 4 étkészletet, vagy inkább orientáljuk a kéréseinket abba az irányba, amire valóban szükségünk van?
Bővebben

Fogyókúra esküvő előtt

2014. február 03. 21:15:18
Kedves Lányok, mai cikkünkben egy kényes témát érintünk, ami ha nem is minden nőnek a problémája, de azért elég sokakat érint. Szóval a fogyókúráról lesz szó. Esküvői ruhaszalon lévén most mi nem receptúrákkal szeretnénk kábítani Benneteket, hanem kicsit arra szeretnénk kitérni, hogyan érinti a ruhapróbát vagy ruhavásárlást a fogyókúrád.
Bővebben

Menyasszonyi ékszerek

2014. január 31. 21:03:35
Nyilván a menyasszonyt a menyasszonyi ruha teszik az est királynőjévé, de a tökéletes összhatáshoz kell még néhány apróság. Ezeket hívjuk összefoglaló néven kellékeknek vagy kiegészítőknek. Ezek sorában előkelő helyet foglalnak el látványosságukkal az ékszerszettek. Szerencsére manapság ezek pár ezer forintból megúszható csodák, no persze ha a Nagy Mogult tervezed a nyakadban viselni, akkor egy picit mélyebben kell a zsebedbe nyúlnod…
Bővebben

Menyasszonyi ruhaszalon etikett – II. rész

2014. január 24. 19:05:42
Kedves Lányok, az előző ilyen témájú bejegyzésünkben azt igyekeztük körbejárni, miért jó és fontos, hogy időben szólj nekünk, ha nem tudsz eljönni egy ruhapróbára, no és azt is érintettük, hogy ha jó szót vársz, adj Te is jót. Ugye emlékeztek? Mai témánk az írásbeli kommunikáció néhány bennünket is érintő kérdése lesz.
Bővebben

Rendeljek internetről menyasszonyi ruhát?

2014. január 19. 22:35:27
Manapság, amikor ismeretszerzés szempontjából a google szinte a Vatikáni Könyvtár virtuális változatává lépett elő, nem meglepő, hogy a vásárlásban is kezdi átvenni a szerepet a netes rendelés a hagyományos bolti bevásárlás rovására. Cikkünk arról szól, hogy menyasszonyi ruha esetében szerencsés-e az, ha rábízzuk magunkat virtuális ösztöneinkre, vagy ez ebben a műfajban talán kevésbé működik?
Bővebben

Menyasszonyi ruhaszalon etikett

2014. január 14. 02:13:50
Kedves Lányok, habár kicsit különösnek hathat így elsőre a cím, mármint hogy is jön a ruhapróbához az illem fogalma, mi úgy gondoltuk, hogy nagyon is fontos téma, és szeretnénk Veletek megosztani a gondolatainkat. No persze itt nem kell mindjárt extra szabályokra gondolni, hiszen mi is csupán egy üzlet vagyunk a sok közül. És mégis, léteznek az életben (az írott szabályok mellett) íratlanok is, amelyeket sokkal jobb, hogyha betartunk, mint ha nem.
Bővebben

Hogyan tisztítsak ki egy menyasszonyi ruhát? Az esküvői ruhatisztítás 10 aranyszabálya

2014. január 07. 04:00:44
A kérdés megválaszolása szerintünk fontos és praktikus. Sokan nem tudják rá a választ, így kicsit amolyan műhelytitokszerű lesz a mai írásunk. A tisztítási tanácsaink nem csak menyasszonyi ruhákra, hanem az alkalmi ruhákra is érvényes lesz, úgyhogy akit érint a dolog, olvassa tovább bátran.
Bővebben

Második esküvő…

2014. január 02. 03:44:27
Amikor egy nő újra férjhez megy, vagy akár harmadik alkalommal mond szíve választottjának igen-t, sokszor felmerülő probléma, hogy lehet-e, illik-e fehér ruhát viselni. Mai cikkünk ezt a témát igyekszik körbejárni.
Bővebben

10 szuper ötlet azért, hogy jól érezd magad a menyasszonyi ruhádban

2013. december 23. 01:33:46
Mai cikkünkben összegyűjtöttünk Nektek néhány olyan fontos apróságot, amelyek abban segítenek Neked, hogy a választott ruhádban maradéktalanul jól érezhesd magad. Ezek a kis gyakorlati trükkök azok, amikre talán sokan nem gondolnak, ám ha nem figyelünk oda rájuk, megkeseríthetik a legszebb nap legszebb élményeit is.
Bővebben

A fehérnemű választásról

2013. december 17. 19:10:55
Amikor közeleg az esküvőd vagy a szalagavatód napja, akkor a csodaszép ruhádon túl – ami persze a leglátványosabb felület – érdemes kicsit „mélyebben” is belemerülnöd a részletek kidolgozásában, hogy a megjelenésed valóban tökéletes legyen. Azt szokták mondani, hogy egy nőnek láthatatlan, mégis belülről jövő tartást ad, ha nemcsak szép, hanem megfelelő fehérneműt vesz magára. Menyasszonyi ruha alatt is igaz ez a tapasztalat, de itt valamivel speciálisabb a helyzet.
Bővebben

Milyen zenét rendeljek az esküvőmre?

2013. december 13. 22:54:06
Legtöbbünk fejében a klasszikus lakodalmas zenekarok élnek még mindig, akik végigjátsszák a repertoárt magyar nótákból A-tól Z-ig. Kicsit füstös, kicsit unalmas, de ismerős. Manapság ennél jóval változatosabb a paletta. Cikkünk ennek igyekszik utána járni.
Bővebben

Fontos a menyasszonyi ruha márkája?

2013. december 10. 22:22:40
Kedves Lányok, a mai cikkünk is egy érdekes témát céloz meg. Az internetben és a köztudatban élénken él – ahogyan a hétköznapi viseletek esetén is – bizonyos nagy, neves cégek terméke, amikért „érdemes” sorban állni, s az esetek többségében sokszoros árat fizetni. Ma arról szeretnénk Nektek beszélni, hogy ez valóban így van-e.
Bővebben

Kényes téma következik: a higiénia

2013. december 06. 18:45:17
Mi, a Boglárka Szalonban úgy gondoljuk, hogy nem csak a legjobb barátnők között lehet beszélni kényes kérdésekről. Szerintünk az a jó mindenkinek, ha egyenesen, de segítő szándékkal tudunk kitárgyalni mindent, ami a ruhákkal, a próbákkal és az emberi szálakkal kapcsolatos. Közös érdekünk, hogy mindenki jól érezze magát az eltöltött idő alatt, úgyhogy Csajok, csapjunk bele.
Bővebben

Kiket hozzak magammal a ruhapróbára?

2013. december 02. 21:37:26
Akár szalagavatóra, akár az esküvődre készülsz, biztosan eszedbe jut a régi mondás, miszerint több szem többet lát. Lázasan telefonálgatsz, szervezed az életed, hogy ne egyedül érkezz meg hozzánk, hanem mindazokat beizzítsd a szent cél érdekében, akikben megbízol. Hiszen a Te napodon a legszebb akarsz lenni. És mi ezt pontosan tudjuk, és maximálisan tiszteletben tartjuk, sőt minden tudásunkkal ugyanezt szeretnénk támogatni. De… talán egy pár percet megér Neked, ha elolvasod a mi véleményünket és tapasztalatainkat is erről.
Bővebben

Történt egy kis baj a ruhámmal…

2013. november 28. 02:02:58
Mindenki rémálma, amikor a kikölcsönzött menyasszonyi- vagy alkalmi ruha valamilyen sérülést „szenved el” a kölcsönzési idő folyamán. Persze tudjuk, hogy az ember igyekszik lehetőségeihez képest a legjobban vigyázni a kölcsöndarabra, de a sors sokszor másként alakítja az eredeti terveket. Írásunk arról szól, hogy ilyenkor mi a teendő.
Bővebben

Mennyit kell nálunk várni?

2013. november 25. 19:20:09
Sajnos megeshet, hogy sokat. Tudjátok, az a helyzet, hogy amikor szalagavató szezon van, azaz az őszi-téli időszak, akkor hetente több százan megfordulnak nálunk, és persze mindenki délután, hisz a délelőtti órákban tanítás folyik. Sokat gondolkodtunk azon, hogyan lehetne elviselhetőbbé tenni a vendégeink számára a várakozást, de a tények makacs dolgok. A helyzeten mi legfeljebb enyhíteni tudunk, változtatni nem.
Bővebben

Menyecske ruha

2013. november 19. 00:44:37
A hagyományok szerint éjfélkor a menyasszony eltűnik, és a fehér menyasszonyi ruhát menyecske ruhára cseréli, hiszen ettől a naptól kezdve ő már asszony és feleség. Persze a ruhacserének más oka is van: a menyasszony végre megszabadulhat a súlyos tehertől, és könnyebb, vidámabb, kényelmesebb öltözéket viselhet.
Bővebben

Menyasszonyi hiedelmek

2013. november 11. 19:15:48
Lényegéből veszítene az esküvői szertartás, ha sok kis apró babona nem hatná át előkészületeitől egészen az utolsó vendég távoztáig. S hiába a feledésbe merülő hagyományőrzés, deszakralizált világunk, hiába a modern kor szelleme, egy vérbeli menyasszony az esküvőjén semmit nem kockáztat: utána jár az esküvői hiedelmeknek és igyekszik sorban elejét venni a rá leselkedő "rontásoknak". E hóbortos, kedves, olykor megmosolyogtató műveleteket igyekezett cikkünk csokorba gyűjteni.
Bővebben

5 hasznos tipp a menyasszonyi ruha próbálásához

2013. október 30. 01:46:19
Kölcsönözhetsz, vásárolhatsz, varrathatsz, kiárusításon böngészhetsz sok-sok gyönyörű ruha között... Bárhol is szeretnél álmaid ruhájához jutni, az alábbi ötleteket érdemes átfutnod.
Bővebben

Gyógyító kövek

2013. október 12. 22:55:52
Tudtátok, hogy a nyakláncokon, karkötőkön, fülbevalókon vagy egyéb csillogó díszeken a kövek és kristályok nem csak szépek, hanem gyógyhatásúak is? A természetben számos ilyen kő létezik, bár a legtöbbjével nem a városban csatangolva, az út mellett elszórva találkozol, hiszen az értékes ásványok nagy részét a föld mélyéről bányásszák elő. Manapság szerte a világon számos bolt értékesít gyógyhatású köveket, sokakat eleve ékszerként árulják. Nagyon jó hír, hogy sok esetben ezek a kincsek igen szolid árúak, mégis gyönyörűek, és jó hatással vannak a testi-lelki állapotodra. A hétköznapjaidban vagy akár a szalagavatódon is viselheted őket, nem fognak „lemaradni” a bizsuk csilivili hatásától. Nézzünk párat, amiket Te is beszerezhetsz akár pár száz forintért is.
Bővebben

A keringőről

2013. szeptember 26. 05:23:16
A keringőnek két változata van. Az eredeti a bécsi, amely már a középkorban is létezett, a másik, az angolkeringő viszont még száz éves múlttal sem rendelkezik. Az angolok a bécsi keringő mutációjaként fejlesztették ki a múlt században ezt a táncot, a bécsit kicsit "szögletesítve", mivel azt saját temperamentumukhoz túlságosan erotikusnak gondolták. Hazánkban a közös hagyományok miatt a bécsi keringő az elterjedtebb, de gyakran választják szalagavató bálokon az angolkeringőt is.
Bővebben

A színek jelleme – II. rész

2013. szeptember 21. 00:20:46
A Boglárka szalonban a szivárvány minden színében találhatsz magadnak szebbnél szebb alkalmi ruhákat. Ha belépsz hozzánk, a teljes spektrumot láthatod, amiből hangulatodnak, alkalomnak, hajszínnek, évszaknak megfelelőnek válogathatsz. De tudtad-e, hogy a színeknek van pszichológiai hatása is? Azaz nem csak Te választod a színt, hanem a választott szín is visszahat Rád. Mai írásunkban a színek élet- és lélektani hatásairól olvashatsz.
Bővebben

Ötletek a szalagavató előtti készülődéshez

2013. szeptember 16. 17:50:00
Mivel nekem is volt szalagavatóm, és nagyon készültem rá, a mai napig élénken él bennem, hogy mennyire vártam azt a napot. Tudod, a szalagavató kicsit olyan „beavatós” helyzet, nem csak a szalag miatt. Ez a nagykorúság és az érettség kapuja, de persze a NŐ-vé és FÉRFI-vá érés nyitánya is. Igaz, az erősebbik nem képviselői közül páran ilyenkor még nem viszik túlzásba ezt a vonalat…
Bővebben

A színek jelleme – I. rész

2013. szeptember 12. 06:53:16
A Boglárka szalonban a szivárvány minden színében találhatsz magadnak szebbnél szebb alkalmi ruhákat. Ha belépsz hozzánk, a teljes spektrumot láthatod, amiből hangulatodnak, alkalomnak, hajszínnek, évszaknak megfelelőnek válogathatsz. De tudtad-e, hogy a színeknek van pszichológiai hatása is? Azaz nem csak Te választod a színt, hanem a választott szín is visszahat Rád. Mai írásunkban a színek élet- és lélektani hatásairól olvashatsz.
Bővebben