Milyen esküvői ruha ideális egy fiús alkatú menyasszonynak?

Ha vékony, H-alakú, fiús, atlétikus alkattal rendelkezel, az esküvődön akkor is lehetsz igazi hercegnő, mindössze egy az alakodnak megfelelő szabású menyasszonyi ruhát kell választanod.

„Habcsókos” ruhát inkább ne

 

A fiús alkatú nőket (ilyen például Cameron Diaz is) egyforma szélességű váll és csípő, kis mell és kevésbé hangsúlyos derék jellemzi. A ruha kiválasztásánál érdemes kihasználnod, hogy nincs súlyfelesleged, illetve, hogy a melleid kis méretüknek köszönhetően nem ereszkedtek meg. A habos-babos, habcsókszerű, számtalan réteggel rendelkező szoknyákat kerüld; ezek nem nőiesen, hanem inkább mulatságosan hatnak majd rajtad. Finom nőiességed inkább apró, ötletes részletekkel hangsúlyozd; ne ess túlzásokba.

 

A kerek nyakkivágást kerüld

 

Tedd arányossá az alakodat: kerüld a kerek nyakkivágást vagy a túlzottan dekoltált felsőrészt, ugyanis ezek kis keblű hölgyeknek kevésbé előnyösek. Ha mindenképp mély kivágást szeretnél, az is lehet a ruhán – de nem elöl, hanem hátul. Egy a hátat láttató felsőrész izgalmas választás, azonban vedd figyelembe, hogy egy templomi esküvő vendégserege valószínűleg nem fogja annyira díjazni.

 

Viselj A-vonalú szoknyarésszel ellátott ruhát

 

Egy A-vonalú szoknya a csípőnél egy övvel vagy egy viszonylag rövid, tömöttebb alsórész jó megoldás. A csőfazonú felsőrészek jól állnak a kismellű nőknek; és attól sem kell félned, hogy a kebleid kibuggyannak majd belőle. Arra azonban figyelj, hogy a ruha felsőrésze ne legyen nagyobb a kelleténél, és ne lehessen belátni.