Hogyan készüljek fel az esküvő túlélésére? :-)

Bizonyára sokatokban merült fel a kérdés, pláne, ha nem épp az aktív bulizós korszakotokból cseppentek be az anyakönyvvezető elé, hogy az esküvővel járó felhajtást és az aznapi stresszes eseményeket hogyan fogjátok bírni energiával. Cikkünk ehhez igyekezett pár gondolatot összegyűjteni.

Ugye azt valamennyien el tudjátok képzelni, hogy ha egy kiadós esküvői bulit szeretnétek csapni, akkor ott reggelre fogtok ágyba kerülni, ami már önmagában is riasztó egyesek számára. De ha azt is hozzáveszitek, hogy előtte való éjjel pedig a Rátok váró izgalmak miatt nem fogtok aludni, úgy már komoly energiadeficitbe kerülhetsz – a nászéjszakáról nem is beszélve, ha nem tartasz be néhány apróságot.

  1. A szervezést úgy alakítsátok, hogy az utolsó hétre a lehető legkevesebb teendő maradjon. Persze a sok dolog sorrendjén nem tudtok változtatni, de higgyétek el, hogy bölcs előrelátással számos elintéznivalót lehet előbbre tolni az utolsó pillanatnál. Ez azért volna a Számodra hasznos, mert összességében nyugodtabb és pihentebb maradsz fejben, lélekben, testben, ha jobban strukturálod a dolgokat.

  2. Az alkohol álmosít. Ezt a tapasztalati tényt ne felejtsd el, ha álmatagságod ellenére úgy gondolnád, hogy itt az ideje még 1-2 pohárral leöblíteni az izgalmakat. 

  3. A túl sok aznap megivott kávé hamarabb lemeríti a szervezeted. Javasolt helyette a tea, ami fokozatosan adagolja a szervezetedbe a koffeint, vagy a sok víz, illetve a vitaminban gazdag, frissen facsart zöldség- és gyümölcslevek.

  4. Feltétlen pihenj, amennyit csak tudsz az előző napon. Ha napközben van lehetőséged egy puszta relaxációra, az is rengeteget jelenthet a feltöltődés szempontjából.

  5. Energiaitallal csak óvatosan, hisz tudjátok: alkohollal együtt tilos a fogyasztásuk, mert károsítják a májat.

Persze mi biztosak vagyunk benne itt, a Boglárka Szalonban, hogy a legjobb hangulatjavító a remekbe szabott lagzi, amihez a mi részünkről nagyon sok boldogságot, szépséget és vitalitást kívánunk Nektek.