4 tipp, hogyan válassz cipőt a keringőruhához

Egy nőnek sosem lehet elég cipője – ez főként akkor igaz, ha egy igazán különleges alkalomra készül. Hiszen hiába sorakozik rengeteg pár a szekrényében, olyat valószínűleg nem talál majd köztük, amelyik illene a legújabb ruhájához és az elegáns eseményhez. Fiatal lányként biztosan neked is nagyon sok cipőd van, de mivel menyasszonyi ruha feltehetőleg még nem volt rajtad, elegáns fehér darabokból nincs nagy választék a te gardróbodban sem.

 

A keringőruha a cipővel lesz teljes

 

Pedig csak akkor lehetsz igazán csinos a szalagavatódon, ha nemcsak a keringőruhád gyönyörű, de maga az összhatás is az, azaz a kiegészítőid harmonizálnak a ruhával, illetve a saját stílusoddal. Szerencsére nem kell vásárolnod egy új fehér cipőt, hogy aztán soha többé ne vedd fel; hiszen, ha nálunk intézed a keringőruha-kölcsönzést, a nyakdísz, a tiara és a kesztyű mellett a ruhához ingyen kapsz egy pár cipőt is. Az alábbi tanácsok pedig segítenek a választásban.

 

  1. Döntsd el, milyen anyagú cipőt szeretnél: bőrt, selymet, szatént… A két utóbbi elegánsabb, de az első könnyebben tisztítható, ha a táncpárod próba közben esetleg rálépne a lábadra.

       2. Elengedhetetlen, hogy a cipő illjen a ruhához, így együtt próbáld fel a kettőt.

       3. A cipő legyen kényelmes, hiszen a fél estét ebben fogod tölteni, ráadásul táncolnod kell benne. Arra is figyelj, hogy ne essen le a lábadról egy forgás közepette.

       4. Ha a táncpárod alig – vagy egyáltalán nem – magasabb nálad, válassz laposabb sarkú változatot. Ellenkező esetben a sarok lehet magasabb, de akkor se ess túlzásba, ha     csak a partnered válláig érsz: biztosan nem szeretnél elesni a gyönyörű ruhádban.