Általános tudnivalók

 1. Hol talállak meg benneteket?

  A címünk: 1067 Budapest, Teréz körút 41. fsz. 6. szám alatt, bent az udvarban. A Nyugati és az Oktogon között található szalonunk, mindegy melyik megállónál szálltok le a 4-es, 6-os villamosról, mert pont félúton van. Metróval a Nyugati esik legközelebb hozzánk.

 2. Meddig vagytok nyitva?

  Hétfőtől péntekig, 10-től 18 óráig, szombaton pedig 10-től 14 óráig várunk Benneteket.

 3. Mi kell a szerződéskötéshez?

  Kérjük, hogy legyen nálad a saját személyigazolványod, lakcímkártyád, és ha van, akkor a nappali tagozatos diákigazolványod, valamint a foglaló összege. A szerződést csak a bérlő aláírása tudja hitelesíteni.

 4. Tudok szerződni, ha még nem múltam el 18 éves?

  Igen, tudsz. Amennyiben még nem múltál el 14 éves, a gondviselőddel tudunk szerződést kötni.

  A 14. életévét betöltött, de a 18. életévét be nem töltött személy szerződéskötésére a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: ”Ptk.”) 2:12. § (2) bekezdés b.) pontja az irányadó (”A korlátozottan cselekvőképes kiskorú a törvényes képviselőjének közreműködése nélkül (…) megkötheti a mindennapi élet szokásos szükségleteinek fedezése körébe tartozó kisebb jelentőségű szerződéseket”). A fentiek tekintetében a Felek rögzítik, hogy a Szerződés a mindennapi élet szokásos szükségleteinek fedezése körébe tartozó kisebb jelentőségű szerződésnek tekintendő, melyet a 14. életévét betöltött, de a 18. életévét be nem töltött Bérlő a törvényes képviselőjének közreműködése nélkül is megköthet. A 14. életévét be nem töltött Bérlő kizárólag a törvényes képviselője által képviselten köthet Szerződést.

 5. Mi a különbség az esküvői- és a keringőruha között?

  Nálunk semmi minőségbeli különbség nincs. Menyasszonyi ruhákkal foglalkozunk, tudjuk, hogy a szalagavatósoknak ez lesz az első igazi bálja, és ők is a legszebbek szeretnének lenni. Így, ha van lehetőségünk rá, márpedig van, akkor miért ne biztosíthatnánk ezt nekik is?

 6. Miért van különbség a menyasszonyok és a szalagavatósok bérleti díjai között?

  Pontosan tudjuk, hogy a diákok és szüleik milyen költségvetéssel rendelkeznek. Ezért is alakítottuk ki nekik ezt a kedvezményrendszert, hogy ők is igazán szépek lehessenek. 

 7. Tudok fizetni bankkártyával?

  Szalonunkban kizárólag készpénzzel való fizetésre van lehetőség. Ha mégsem lenne nálad, akkor a szalon közelében számos bank és automata található.

 8. Miben tudom szállítani a ruhámat?

  A tőlünk kapott, cipzáros ruhazsákban.

 9. Hogyan szállíthatom?

  Bármilyen közlekedési eszközön tudod szállítani a ruhát, abban a zsákban, amit mi adunk hozzá.

 10. Hogyan tároljam otthon a ruhát?

  Zsákból kivéve, fellógatva, de az abroncsot mindenképpen a földön, például az ágy alá betéve tárold, semmiképpen sem lógatva, hiszen deformálódhat.

 11. Ki viheti vissza a ruhámat?

  Bárki visszaviheti a tőlünk bérelt termékeket, de legfőképp az, akiben megbízol, hogy oda is ér vele. :-)

 12. Mi történik, ha későn hozom vissza a ruhám?

  Kérünk titeket, hogy időben juttassátok vissza a ruhát, hiszen a következő bérlőnek is ugyanolyan állapotban szeretnénk kiadni, ahogyan te is kaptad, ehhez viszont időre van szükségünk. Ha késel, a napidíj minden esetben 5.000 Ft.

 13. Mi történik, ha megsérül a ruha?

  Bízunk benne, hogy ez nem fog bekövetkezni, hiszen ezekre a csodás ruhákra még a férfiak is nagyon vigyáznának. :) Ha mégis megtörtént a baj, akkor utólagos kárpótlási díjat kell fizetni. Az aktuális kárpótlási jegyzékünket itt találod: 

  https://www.boglarkaszalon.hu/Dokumentumaink/letoltes/karjegyzek.pdf

 14. Mi történik, ha elhagyok egy kiegészítőt?

  Akkor nagyon szomorúak lennénk. :( Sajnos, ilyen esetben utólagos hiánypótlási díjat kell fizetni. Ha mégis rátalálnál az elhagyott kiegészítőre, kérünk, hogy mihamarabb hozd vissza nekünk a Szalonba, hiszen nekünk a termék számít (lehet, hogy nem tudjuk pótolni), a pótlási díjat blokk ellenében visszafizetjük.