Mit kell tudni a menyasszonyi ruha átalakításról?

Akár szalagavatóra, akár esküvőre szeretnél menyasszonyi ruhát választani, bizonyára nem ismeretlen fogalom Számodra a „bealakítás” vagy „méretre alakítás”. Erre azért van szükség, mert a legtöbb hozzánk betérő lány nem konfekció méret, azaz kevesen vagyunk olyan szerencsések, hogy a próbababák paramétereivel rendelkezzünk. Egyikőnknek szélesebb a mellbősége, másikunk alacsonyabb az átlagnál, és persze ez így tökéletes, hisz egyedinek lettünk teremtve. No és itt jön be a képbe az alakítás.

A Boglárka Szalon nagy gondot fordít arra, hogy a kiválasztott ruhád tökéletesen álljon Rajtad a nagy napon. Ehhez egy komplett szakértői gárdát tartunk fenn, akik egyben varrónők és stylistok is, hiszen óriási gyakorlatuk és avatott szemük van az ilyesmihez. Ha tetszik egy modell, de nem pont jó a mérete, akkor maximálisan rábízhatod magad kolleganőink szakértelmére. Ők nem fogják azt mondani Neked (ahogy sajnos halljuk, hogy máshol szemrebbenés nélkül megteszik), hogy „ó, jó lesz ez, vigyed, csak fizesd ki”. A mi cégünk ennél százszor korrektebb. Nekünk elsődleges az, hogy Te makulátlanul fess és elégedett legyél a kiválasztott ruhádban. Nem fogunk becsapni.

 

Tudnod kell, hogy vannak olyan alakítások, amik bevállalhatók, és vannak, amelyek nem. Például olyat nem lehet, hogy 4-5 számmal nagyobb méretű ruha tetszik, és azt várod, hogy leszűkítsék Neked, hiszen a ruha teljesen elveszítené eredeti formáját. Azt sem lehet, hogy ha rövid a ruha, akkor leengedjük Neked. Kiengedni vagy leengedni csak abból az anyagból lehet, amit a tervező benn hagyott. Ha nincs ilyen rész, akkor az a modell Számodra kiesett. Menyasszonyi és alkalmi ruhák esetében nem kóklerkedhetünk betoldásokkal. Ami biztosan működik, ha pl. lötyög a derekadon, vagy kicsit nagy mellben, azt simán leszűkítjük Neked. A legtöbb ruhát az oldalvarrásánál lehet bontani, és az átalakítás alig észrevehető, gyakorlatilag láthatatlan. Ha hosszú, fel tudjuk hajtani. Ha van pluszanyag, ki tudunk engedni. Szóval Rád lehet varázsolni egy ruhát, de bizonyos keretek között. És abban, hogy mi lehetséges, és mi nem, abban bátran ránk bízhatod magad.

 

Más szalonokból érkező lányok visszajelzéseiből és a szalagavatókon tapasztalt látványból tudjuk, hogy sajnos a kölcsönzősök úgy oldják meg a tüllös ruhák hosszának alakítását, hogy nem levágják és méretre szabják az alját (ha hosszú), hanem több rétegben visszahajták. Az összhatás persze nemcsak förtelmes, hanem szakmailag is barbár. Nem csodálkozunk, hogy szegény lányok visítanak, amikor ezzel szembesülnek, és szaladnak hozzánk. Mi, a Boglárka szalonban SOSEM csinálunk ilyet! Ha egy lánynak rövidebb aljú tüllös szoknya kell, akkor mi levágjuk. És ha a következő héten ugyanazt a ruhát egy magas lány viszi, akkor nem toldunk-foldunk, hanem derékban lebontjuk az EGÉSZ aljat, és teszünk fel másik, akkor készített, vadiúj tüllöket! 3-4 rétegben – nem spórolunk, nem variálunk. S persze a mi vendégeinknek ez egy fillérjébe sem kerül. Ez is benne van a kölcsönzési díjunkban. A Boglárka Szalon alapfilozófiája a korrektség. Nekünk a minőségi munka a lételemünk.

 

Tehát ha maximalista vagy, és a legszebb akarsz lenni kompromisszumok nélkül, akkor bennünket válassz. A Boglárka Szalon a kölcsönzési díj árába belekalkulálja az alakítás költségét is, tehát Neked ezért pluszba semmit nem kell fizetned. Várunk szeretettel üzletünkben.