A keringőről

A keringőnek két változata van. Az eredeti a bécsi, amely már a középkorban is létezett, a másik, az angolkeringő viszont még száz éves múlttal sem rendelkezik. Az angolok a bécsi keringő mutációjaként fejlesztették ki a múlt században ezt a táncot, a bécsit kicsit "szögletesítve", mivel azt saját temperamentumukhoz túlságosan erotikusnak gondolták. Hazánkban a közös hagyományok miatt a bécsi keringő az elterjedtebb, de gyakran választják szalagavató bálokon az angolkeringőt is.

Keringő aláfestésre értelemszerűen klasszikus zeneszerzőket szoktak választani. A legnépszerűbb keringőzene szerző Johann Strauss, akit „keringőkirálynak” is neveztek csodás muzsikái miatt. A Boglárka Szalon azonban ma valami mást ajánl Nektek, szerintünk ez egy igazán lélekig hatoló muzsika a nagy klasszikusok közül. Hallgassátok meg Sosztakovics 2. keringőjét, hátha Nektek is tetszeni fog. Csodálatos bécsit lehet lejteni rá.

De bármelyik tánc mellett is dönt az osztályotok, mindkettőhöz ugyanarra a csodálatos, hófehér, klasszikus, nagy alsószoknyás ruhakölteményre lesz szükséged, amely akár álmaid menyasszonyi ruhája is lehetne. A Boglárka Szalon esküvői- és táncruha kollekciója legtökéletesebb darabjait bocsájtja a keringőző lányok rendelkezésére. Több mint 450 féle ruhából választhatsz szabadon, mindegyiket azonos áron kölcsönözheted, nálunk a legszebb ruhák sem felárasak. A kölcsönzési díjban valamennyi kiegészítőt (cipőt, kesztyűt, gyöngysort, abroncsot), a méretre igazítást és tisztítást is egyben rendeztél, nincsenek rejtett költségek, s kaució sem. 

Gyere el hozzánk, nagy szeretettel várunk. A Te napod számunkra is fontos.