A pánt nélküli keringőruha előnyei és hátrányai

A keringőruha-kölcsönzéskor a ruha stílusa és díszítése mellett azt is el kell döntened, milyen szabású darabot szeretnél: ujjatlant, vékony vagy vastag pántosat, pánt nélkülit… Az utóbbi változatot egyre több lány választja, hiszen nagyon csinos és szexi. Azonban az előnyei mellett hátrányai is vannak, amelyeket érdemes figyelembe venned a választásnál.

De azért kezdjük az előnyökkel:

 

  1. A pánt nélküli szabás többféle testalkathoz is jól áll. Kiemeli a telt kebleket, de a szép vállat és nyakat is hangsúlyozza.

 

  1. Mivel ez a szabás rendkívül népszerű, nagy választékot találsz ezekből a ruhákból szinte bárhol, így természetesen a mi keringőruha-kölcsönzőnkben is. Választhatsz egy egyszerűbb vagy egy gazdagon díszített darabot is.

 

  1. Mivel egy pánt nélküli ruha sokat megmutat a dekoltázsból, nagyon szexivé és csábítóvá teszi a viselőjét.

 

És most jöjjenek a hátrányok:

 

  1. Mivel nincsenek pántok, amelyek a helyén tartanák a ruhát, az könnyen lecsúszhat, ha nem figyelsz oda arra, hogy olyat válassz, ami pontosan a te méreted. A mellrész ne nyomja le a kebleidet, és ne buggyanjon ki a bőröd oldalt; de ne is legyen laza, ne álljon el a mellkasodtól.

 

  1. Az idősebb rokonok, akiket meghívsz a szalagavatóra, talán túl kihívónak tartják majd a ruhád. Persze annak elsősorban neked kell tetszenie; de azért nem rossz, ha fiatalos, vagány nagyid van, aki nem tesz megjegyzéseket emiatt.

 

  1. Ha egyébként a lazább felsőket szereted, lehet, hogy kényelmetlennek érzed majd ezt a szabást, hiszen felül egy kicsit szorosabbnak kel lennie, hogy le ne csússzon. Ha ez a helyzet, inkább válassz egy klasszikus pántos darabot.

 

A jó hír viszont az, hogy egy igazán profi szalon, mint mi is, amennyiben a ruha szabása megengedi, és szükséges a pánt, szívesen segít Neked ebben a kérdésben! Varrónõnkkel beszéld meg a ruhapróba alatt, és mi varrunk a ruhádra extra költségek nélkül :-)