Hogyan mozogj az esküvői ruhában?

Amennyivel szebb egy esküvői ruha a hétköznapi viseletnél, annyival nehezebb felvenni, illetve mozogni benne. Ez a kis áldozat természetesen mindent megér, hiszen egy ilyen ruhában igazi királynőnek érezheted magad a nagy napon. Pár trükk segítségével pedig a mozgás sem lesz olyan körülményes.

Leülés

 

A mai alsószoknyák már hajlékony abroncsokkal készülnek, így nem olyan merevek, mint régen, tehát a menyasszony szabadabban mozoghat bennük, és kényelmesen le is ülhet. A mosdóba kimenni már nem olyan egyszerű; segítségre lehet szükség. Érdemes megkérned az egyik koszorúslányodat.

 

Közlekedés

 

Az autóba való beüléshez szintén nem árt egy segítő, aki megfogja a csokrot, hogy két kézzel tehesd be a ruhád a járműbe. Egy hagyományos méretű autóba be fogsz férni abroncsos szoknyában is. Azonban, mielőtt becsuknád az ajtót, mindenképp nézd meg, nem maradt-e kint a ruha egy része.

 

Tánc

 

Ha különleges tánccal készültök a pároddal, figyelj arra, hogy ne legyenek benne olyan mozdulatok, amelyet az abroncsos ruhában nehézkes vagy épp balesetveszélyes lenne végrehajtani. Ha mindketten nagy táncosok vagytok, így a látványos koreográfiáról nem akartok lemondani, erről a szempontról ne feledkezz meg a menyasszonyiruha-kölcsönzésnél. De az is megoldás, ha az első táncotokat férj és feleségként egy kicsit egyszerűbb koreográfiára járjátok el, a „lényeg” pedig a menyecskeruhába való átöltözés után jön.