Fogyókúra esküvő előtt

Kedves Lányok, mai cikkünkben egy kényes témát érintünk, ami ha nem is minden nőnek a problémája, de azért elég sokakat érint. Szóval a fogyókúráról lesz szó. Esküvői ruhaszalon lévén most mi nem receptúrákkal szeretnénk kábítani Benneteket, hanem kicsit arra szeretnénk kitérni, hogyan érinti a ruhapróbát vagy ruhavásárlást a fogyókúrád.

Sok lány nem szeretné az utolsó pillanatra hagyni a ruhaválasztást, ami egyébként teljesen érthető és rendben is van. Lehet jönni fél évvel is az esküvő előtt a Boglárka szalonba, mert ragyogó választékkal várunk az év bármely szakában, de a helyzet egy tervezett diéta előtt azért több kérdést is felvet.

Az egyik dolog a szükségszerű méretváltozás. Tudjátok, mi egy ruhaszalon vagyunk, akik a kölcsönzési díjba automatikusan belekalkulálják a varrónői költségeket, tehát nem az anyagi része tud kínos lenni, hanem az, ha mondjuk idejössz 70 kilósan és fél év múlva alig ütöd meg a 60-at. Ugyanis a ruhákon lehet alakítani, de átszabni nem tudjuk őket. Egy-két kiló nem szokott gondot okozni, de drasztikus fogyások már igen. Persze mindig megvan a lehetőséged, hogy másik ruhát válassz, de ha nagyon beleélted magad a kiválasztott példányba, akkor – szólunk előre – hogy nem feltétlen lesz szép vége, ha ennyit változik az alakod. Szóval a tanácsunk erre az esetre az, hogy nem kell kapkodni. Ruha rengeteg van nálunk, és ha biztosan elszántad magad egy radikális súlyvesztésre, akkor a tanácsunk az, hogy légy türelmes. Nem lesz semmi elrontva, ha ilyen esetben nem sokkal az esküvőd előtt nézelődsz.

A másik gond az, ha úgy jössz el hozzánk választani, hogy „biztosan lefogyok”, de aztán a sors másként alakítja, és nem sikerül. Ilyenkor sincs semmi baj, nem kell elkeseredned, de pont azért, mert létezik ilyen eshetőség, ne úgy foglald le a ruhád, hogy márciusban még 15 centivel volt kisebb, és augusztusban, az esküvőd hónapjában ugyanezt mutatja a centi. Ez a kölcsönzésnél nem nagy gond, mert választhatsz másik modellt, hisz minden alkatra tudunk olyan ruhát mutatni, ami tuti csajos és nőies, de ha mondjuk a kiárusításainkon megvásárolsz magadnak egy akkor még szűk ruhát, mi sajnos nem fogjuk tudni Neked visszacserélni, mert nem sikerült lefogynod.

Az is gyakori dolog nálunk, sok év tapasztalata alapján, hogy sok lány nincs kibékülve az alakjával (hihetetlen módon még a topmodell alkatúak sem), és bármit is öltenek magukra, mindenben rondának látják magukat. Tudjátok, kedves Lányok, a ruhapróbád élményét nem fogja emelni, ha minden modellnél azt hajtogatod: ronda vagyok, kövér vagyok, kicsi a mellem, nagy a mellem… Mindenkinek van egy adott testalkata, ami pontosan úgy szép, ahogy van. Ha már hozzánk eljössz, akkor biztosan van még egy ember az életedben, aki imádja ezt az alakot. Fogadd el magad abban a teljességben, amiben épp vagy. Ne bántsd magad ilyen „rágalmakkal”, hiszen szép vagy úgy, amilyen vagy, a magad egyediségében. És bármilyen is a magasságod, súlyod mi mindenképpen találunk Rád tökéletesen illő menyasszonyi ruhát, hiszen itt nekünk a Boglárka szalonban az a célunk, és működésünk értelme, hogy Te elégedett lehess. De persze a rendíthetetlen önostorozással szemben még mi is tehetetlenek vagyunk…

Szóval Csajok, fel a fejjel, mindannyian gyönyörűek vagytok, és a mi missziónk az, hogy ezt a Belőletek sugárzó szépséget a nagy napon a lehető legszebben csillogtassuk meg. Várunk Benneteket szeretettel a Boglárka Szalonban.