Általános tudnivalók

 1. Hol talállak meg benneteket?

  A címünk: 1067 Budapest, Teréz körút 41. fsz. 6. szám alatt, bent az udvarban. A Nyugati és az Oktogon között található szalonunk, mindegy melyik megállónál szálltok le a 4-es, 6-os villamosról, mert pont félúton van. Metróval a Nyugati esik legközelebb hozzánk.

 2. Meddig vagytok nyitva?

  Hétfőtől péntekig, 10-től 18 óráig, szombaton pedig 10-től 14 óráig várunk Benneteket.

 3. Mi kell a szerződéskötéshez?

  Kérjük, hogy legyen nálad a saját személyi igazolványod, lakcímkártyád, és ha van, akkor a nappali tagozatos diákigazolványod, valamint a foglaló összege. A szerződést csak a bérlő aláírása tudja hitelesíteni.

 4. Tudok szerződni, ha még nem múltam el 18 éves?

  Igen, tudsz. 14 év felett már te is szerződhetsz velünk. Amennyiben még nem múltál el 14 éves, a gondviselőddel tudunk szerződést kötni.

  A 14. életévét betöltött, de a 18. életévét be nem töltött személy szerződéskötésére a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban: ”Ptk.”) 2:12. § (2) bekezdés b.) pontja az irányadó (”A korlátozottan cselekvőképes kiskorú a törvényes képviselőjének közreműködése nélkül (…) megkötheti a mindennapi élet szokásos szükségleteinek fedezése körébe tartozó kisebb jelentőségű szerződéseket”). A fentiek tekintetében a Felek rögzítik, hogy a Szerződés a mindennapi élet szokásos szükségleteinek fedezése körébe tartozó kisebb jelentőségű szerződésnek tekintendő, melyet a 14. életévét betöltött, de a 18. életévét be nem töltött Bérlő a törvényes képviselőjének közreműködése nélkül is megköthet. A 14. életévét be nem töltött Bérlő kizárólag a törvényes képviselője által képviselten köthet Szerződést.

 5. Mi a különbség az esküvői- és a keringőruha között?

  Nálunk semmi minőségbeli különbség nincs. Menyasszonyi ruhákkal foglalkozunk, tudjuk, hogy a szalagavatósoknak ez lesz az első igazi bálja, és ők is a legszebbek szeretnének lenni. Így, ha van lehetőségünk rá, márpedig van, akkor miért ne biztosíthatnánk ezt nekik is?

 6. Miért van különbség a menyasszonyok és a szalagavatósok bérleti díjai között?

  Pontosan tudjuk, hogy a diákok és szüleik milyen költségvetéssel rendelkeznek. Ezért is alakítottuk ki nekik ezt a kedvezményrendszert, hogy ők is igazán szépek lehessenek. 

 7. Tudok fizetni bankkártyával?

  Szalonunkban kizárólag készpénzzel való fizetésre van lehetőség. Ha mégsem lenne nálad, akkor a szalon közelében számos bank és automata található.

 8. Miben tudom szállítani a ruhámat?

  A tőlünk kapott, cipzáros ruhazsákban.

 9. Hogyan szállíthatom?

  Bármilyen közlekedési eszközön tudod szállítani a ruhát, abban a zsákban, amit mi adunk hozzá.

 10. Hogyan tároljam otthon a ruhát?

  Zsákból kivéve, fellógatva, de az abroncsot mindenképpen a földön, például az ágy alá betéve tárold, semmiképpen sem lógatva, hiszen deformálódhat.

 11. Ki viheti vissza a ruhámat?

  Bárki visszaviheti a tőlünk bérelt termékeket, de legfőképp az, akiben megbízol, hogy oda is ér vele. :-)

 12. Mi történik, ha későn hozom vissza a ruhám?

  Kérünk titeket, hogy időben juttassátok vissza a ruhát, hiszen a következő bérlőnek is ugyanolyan állapotban szeretnénk kiadni, ahogyan te is kaptad, ehhez viszont időre van szükségünk. Ha késel, a napidíj minden esetben 5.000 Ft.

 13. Mi történik, ha megsérül a ruha?

  Bízunk benne, hogy ez nem fog bekövetkezni, hiszen ezekre a csodás ruhákra még a férfiak is nagyon vigyáznának. :) Ha mégis megtörtént a baj, akkor utólagos kárpótlási díjat kell fizetni. Az aktuális kárpótlási jegyzékünket itt találod: 

  https://www.boglarkaszalon.hu/Dokumentumaink/letoltes/karjegyzek.pdf

 14. Mi történik, ha elhagyok egy kiegészítőt?

  Akkor nagyon szomorúak lennénk. :( Sajnos, ilyen esetben utólagos hiánypótlási díjat kell fizetni. Ha mégis rátalálnál az elhagyott kiegészítőre, kérünk, hogy mihamarabb hozd vissza nekünk a Szalonba, hiszen nekünk a termék számít (lehet, hogy nem tudjuk pótolni), a pótlási díjat blokk ellenében visszafizetjük.