Kényes téma következik: a higiénia

Mi, a Boglárka Szalonban úgy gondoljuk, hogy nem csak a legjobb barátnők között lehet beszélni kényes kérdésekről. Szerintünk az a jó mindenkinek, ha egyenesen, de segítő szándékkal tudunk kitárgyalni mindent, ami a ruhákkal, a próbákkal és az emberi szálakkal kapcsolatos. Közös érdekünk, hogy mindenki jól érezze magát az eltöltött idő alatt, úgyhogy Csajok, csapjunk bele.

Nem gondoltunk volna pályánk kezdetén, hogy egyszer majd egy ilyen cikket is írni fogunk, de a tapasztalat azt mutatja, hogy szükség van rá. Tudjuk, hogy amiről most szó lesz, az legtöbbeteket nem érint, és akit érint, arra sem elmarasztaló szemmel nézünk, hisz van, akinek ezek a dolgok nem magától értetődőek. Nagyon különbözőek tudunk mi lenni, emberek, sokféle családi és kulturális háttérből érkezünk, amelyek mind meghatároznak bennünket. De amikor eljön egy lány egy ruhaszalonba gyönyörű ruhákat próbálni, akkor az egy olyan helyzet, ami sztenderdizált módon fog zajlani, azaz mindenkinél pontosan ugyanúgy. Te megérkezel, és mi nagyon fogunk örülni Neked. Lepakolod a kis cókmókodat, kabátodat, cipőcskédet, és elkezdesz böngészni a csodaszép ruhák birodalmában, azaz nálunk, a Boglárka Szalonban… :-) Ahhoz, hogy belebújhass a ruhákba, természetesen le kell venned a ruháidat. Mi arról gondoskodunk, hogy az intim szférád maximálisan tiszteletben legyen tartva, azaz senki nem fog zavarni az ellenkező neműek közül… Nálunk legfeljebb a varrónőinkkel találkozhatsz, akik viszont nyilván azért vannak a közeledben, hogy segítsenek öltözködni, befűzni Rád a ruhát stb. Szóval Lányok, az a helyzet, hogy nem egyszer-kétszer találkoztunk olyan – mindenkinek kínos - helyzettel, hogy a kedves vendégünk levette a ruháját, és a viselt fehérneműje finoman szólva is viseletes volt, szagokról és társaikról nem is beszélve… Nem biztos, hogy minden lány fejében nyilvánvaló az a tény, hogy ha eljön hozzánk és próbálni szeretne, akkor ahhoz bizony le kell vetkőznie, de most szeretnénk ezt tisztázni: igen, Csajok, le kell vetkőznötök. Ettől kezdve viszont egy melltartóban és egy bugyiban lesztek, ami cseppet sem ciki, naponta száz számra látunk ilyet. Tudjátok, a nőgyógyászok is immunisak a látványra egy idő után… :-) Szóval mi barátilag azt javasoljuk minden kedves Leányzónak, hogy amikor ruhapróbára készül, akkor:

  1. Érdemes egy gyors fürdést organizálni elindulás előtt.
  2. Az ápoltság fontos kelléke a hónalj- és lábdezodor használata.
  3. Nőiesebbnek érzed magad, és egybevág a mai trenddel, hogy ha szőrteleníteni is elmész, vagy gyantázol/epilálsz egyet otthon.
  4. Szép és tiszta fehérneműben érkezel.

Tudjátok, ezek nem a mi elvárásaink, hanem amolyan általános, nőcis dolgok, amik szépen be tudnak épülni egy nő életébe, és sokkal magabiztosabbnak fogja magát érezni tőlük. A pasik is kedvelik az ilyesmit, de ezt most csak zárójelben súgjuk meg. Tehát a mi javaslatunk az, hogy gyere úgy, ahogy Neked jól esik, de ha figyelembe veszed a fentieket, azok a Te közérzetedet is emelni fogják, ez biztos, és komfortosabban fogod magad érezni nálunk. Szeretettel várunk a Boglárka Szalonban.