Mikor válasszam ki a menyasszonyi ruhám?

Kedves Lányok, biztos sokatok fejében megfordul ez a kérdés. A menyasszonyi ruha kiválasztása az egyik legfontosabb esemény a házasulandók életében, hiszen egész este szem előtt lesz a gyönyörű ünnepi öltözet, és egész életedben emlékezni fogsz rá. Mai írásunk abban igyekszik segítségetekre lenni, hogy milyen szempontokra érdemes odafigyelnetek a választás előtt.

 

    1. Ha tudod, hogy jövőre lesz a lagzitok, akkor még érdemes várni. Egy évvel, sőt akár fél évvel korábban ruhát választani szerintünk felesleges. Ez túl sok idő. Sokat változhat az alakod, fogyhatsz, hízhatsz, esetleg várandós is lehetsz.
    2. Legyen meg az esküvőtök pontos időpontja, és az előtt 2-3 hónappal bőven ráérsz lefoglalni a ruhát. Ha megvásárolni szeretnéd a ruhád – az alakváltozás lehetősége miatt – akkor is elég ennyivel korábban érkezned.
    3. Ha rapid esküvőtök lesz, akkor nyilván ahogy kiderül az időpont, érdemes nekiindulni a kínálat feltérképezésének. Nálunk, a Boglárka Szalonban hatalmas a választék, ezért garantálni tudjuk, hogy ha arra a hétre kell sürgősen egy ruha, akkor is számíthatsz ránk.
    4. Ha babát vársz, akkor úgy kalkulálj, hogy nem csak a pocakod, hanem a melled is nőni fog, esetleg a karméreted is. Cipőválasztásnál is érdemes számolni azzal, hogy terhesség alatt nem ritka, hogy egy számmal nagyobb cipőre lesz szükséged.
    5. A ruhapróbák előtt érdemes böngészni a neten. A legtöbb szalon befotózva kínálja a kollekcióját, nálunk is, a Boglárka Szalonban valamennyi álomszép modellünket profi fotóssal és modellekkel fotóztatjuk be, tehát valós képet láthatsz a kínálatunkból. Ha valamelyik szalon kínálata már a honlapon sem tetszik, akkor ezeket az utakat megspórolhatod.
    6. Kérj időpontot a ruhapróbára, bármikor is jönnél, így megelőzöd a várakozást.

     

    Szeretettel várunk a Boglárka Szalonban.